نقد و بررسی
ژل بهداشتی بانوان فیروزژل بهداشتی بانوان فیروز جهت شستشوی ناحیه خارجی دستگاه تناسلی بانوان و دوشیزگان فرموله شده است. این ژل با حفظ pH فیزیولوژیکی واژن (توسط اسید لاکتیک) باعث افزایش توانایی سیستم دفاعی آن می شود. ژل بهداشتی بانوان دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی و از بین برنده بوی نامطبوع واژن است.
مواد تشکیل دهنده:
سدیم لورت سولفات، دسیل گلوکوزاید، بتائین، کوکامید دی اتانول آمین، دی سدیم لورت سولفو ساکسینات، اسید لاکتیک، د-پانتنول (پیش ساز ویتامین B۵)، گلیسریل پالمیتات هیدروژنه و PEG۷ گلیسریل کوکوات، PEG۲۰۰، اسانس مجاز آرایشی و بهداشتی، بیزابولول، کلرید سدیم، ADTA، مخلوط متیل ایزو تیازولینون و متیل کلرو ایزوتیازولینون، رنگ مجاز بهداشتی و آب دیونیزه
روش مضرف:
قبل از استفاده دست خود را کاملا بشویید. ناحیه را با آب مرطوب کرده و برای هر نوبت استفاده میزان کمی از ژل بانوان فیروز را بردارید. پس از کف کردن ژل یک دقیقه صبر کنید و سپس موضع را با آب شسته و خشک نمایید.
توضیحات کامل:
بسیاری از بانوان از صحبت کردن درباره بهداشت زنان و وجود علایمی مثل خارش، بوی زننده، التهاب و عفونت پرهیز میکنند. در واژن سالم نسبت باکتریهای مفید که لاکتوباسیلی (Lactobacilli) نامیده میشود، نسبت به قارچها و باکتریهای بیماری زا بیشتر است (تقریبا هفتاد تانود درصد). لاکتوباسیلیها کلیکوژن تولید شده توسط سلولهای مخاط واژن را به گلوکز و سپس با متابولیسم گلوکز آن را به اسید لاکتیک تبدیل میکنند.
برخی انواع لاکتو باسیلیها اسید لاکتیک و کمی پراکسید هیدروژن تولید میکنند که با اسیدی کردن محیط واژن نقش دفاعی قابل توجهی را ایفا کرده و علاوه بر آن محیط واژن را ضد عفونی میکنند و شرایط مناسب جهت رشد باکتریهای مفید را مهیا کرده در عین حال که به اسپرماتوزونها آسیب نمیرسانند مانع رشد باکتریهای مضر که در محیط اسیدی نمیتوانند زندگی کنند، میشوند. بنابراین محیط واژن نرمال کاملا استریل میباشد.با توجه به مطالب ذکر شده، سلامت واژن به تعادل pH آن وابستگی زیادی دارد.
pH واژن از خردسالی تا یائسگی به علت تغییرات هورمونی متغیر میباشد. pH نرمال واژن در دوران بلوغ تا بزرگسالی از ۸,۳ تا ۲.۴ میباشد در صورتیکه ترشحات واژن عفونی شده باشد pH آن بیش از ۷.۴ میباشد. با به هم خوردن تعادل pH در این ناحیه باکتریهای گاردنرلا (Gardnerella) در واژن تولید آمینو اسید میکنند و باکتریهای هوازی با آنزیمی که دارند آنها را به آمین تبدیل میکنند که علاوه بر بالا بردن pH و از بین رفتن لاکتو باسیلیهای مفید، ایجاد بوی نا خوشایند شبیه بوی ماهی میکنند که یکی از علایم آغاز عفونت میباشد.
0دیدگاه